Vermogensbegeleiding

Vermogensbegeleiding

De uitvoering van uw financieel plan

Het ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Echter, welke wijze van investeren is passend voor u? Moet u sparen of beleggen? Ik ben graag uw coach op dit gebied.

Bankeniers biedt een fundamenteel ander type financiële planning. We bieden een planning die alle aspecten van uw leven meeneemt. Een planning die rekening houdt met uw gewenste levensstijl vandaag, morgen en in de toekomst. Vermogensbegeleiding is daar een wezenlijk onderdeel van. Ik houd samen met u de ontwikkeling van uw vermogen nauwlettend in de gaten en ga met u in gesprek als dat nodig is.

Het plannen voor morgen begint vandaag

Als uw financieel begeleider informeer ik u graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Ik help u niet alleen met het continu monitoren van uw financiële doelstellingen, maar help u ook in het vinden van de juiste partij om uw vermogen te laten groeien.

Voor advies over de invulling van uw beleggingsportefeuille werk ik samen met een beperkt aantal hiertoe bevoegde vermogensbeheerders. Uiteraard is de keuze voor deze vermogensbeheerder zeer weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot uw kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop ik vermogensbeheerders beoordeel zijn bijvoorbeeld: onafhankelijkheid, risico, duurzaamheid, kosten en professionaliteit. Maar daarnaast vind ik de mogelijkheid om de resultaten te meten en een heldere communicatie met klanten ook belangrijk voor u. Op basis hiervan heb ik gekozen voor een drietal partijen: NNEK (www.nnek.nl ), Oakk Vermogensbeheer (www.oakk.nl ) en Helliot Vermogensbeheer ( www.helliot.nl )