Het opbouwen van vermogen is onlosmakelijk verbonden aan jouw wensen en de doelen die je hebt in het leven. Maar welke manier van investeren past bij jou? Kun je beter sparen of beleggen? Bankeniers is graag jouw coach!  

Meer weten?

Neem contact op

Al sinds 1989 ben ik goed thuis in de financiële wereld, door mijn ruime nationale en internationale werkervaring in het bank-, hypotheek- en verzekeringswezen. Naast mijn inzicht in financiële en fiscale zaken bezit ik het vermogen om ingewikkelde kwesties helder te verwoorden. Ik onderzoek alle alternatieve mogelijkheden en consequenties, zodat jij er niet alleen voor staat en afgewogen keuzes kunt maken.

Contact

Dank je wel voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Het is niet gelukt dit bericht te versturen. Probeer het nogmaals of neem telefonisch contact met ons op.

Vermogensplanning

Vermogensbegeleiding is een wezenlijk onderdeel van het financiële plan dat we voor jou maken. We houden samen de ontwikkeling van je vermogen nauwlettend in de gaten en gaan in gesprek als dat nodig is. Bankeniers helpt je niet alleen met het continu monitoren van jouw financiële doelstellingen, maar ook bij het vinden van de juiste partij om jouw vermogen te laten groeien. Daarbij is Bankeniers volstrekt onafhankelijk; jij bent de enige die ons betaalt.  

Vermogensbeheer

De keuze voor deze vermogensbeheerders is natuurlijk weloverwogen gemaakt. De belangrijkste criteria waarop Bankeniers vermogensbeheerders beoordeelt, zijn onafhankelijkheid, risico, duurzaamheid, kosten en professionaliteit. Daarnaast is de mogelijkheid om de resultaten te meten en een heldere communicatie met klanten ook belangrijk. Op basis hiervan heeft Bankeniers gekozen voor drie partijen:

Second opinion

We zien regelmatig dat beleggingen niet goed gespreid zijn, waardoor je onnodig beleggingsrisico loopt. Bankeniers rekent ook graag voor je door of je via andere beleggingsoplossingen misschien beter in staat bent om je beleggingsdoelen te halen. Een check met belangrijke gevolgen voor de toekomst.