Heb je het idee dat jouw geldzaken goed geregeld zijn, maar ontbreekt een duidelijke toekomstvisie? Bankeniers kijkt graag met je mee! Als onafhankelijk financieel planner stellen we een financiële plan op waarin je jouw financiën inricht ten dienst van jouw leven, in plaats van andersom.  

Meer weten?

Neem contact op

Al sinds 1989 ben ik goed thuis in de financiële wereld, door mijn ruime nationale en internationale werkervaring in het bank-, hypotheek- en verzekeringswezen. Naast mijn inzicht in financiële en fiscale zaken bezit ik het vermogen om ingewikkelde kwesties helder te verwoorden. Ik onderzoek alle alternatieve mogelijkheden en consequenties, zodat jij er niet alleen voor staat en afgewogen keuzes kunt maken.

Contact

Dank je wel voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Het is niet gelukt dit bericht te versturen. Probeer het nogmaals of neem telefonisch contact met ons op.

Waarom een financieel adviseur?

Bankeniers zoekt daarom graag uit wat in jouw situatie de beste oplossing is. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring en worden periodiek bijgeschoold om op de hoogte te zijn van nieuwe regelgeving. Onder financieel toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft Bankeniers de vergunningen om jou te kunnen voorzien van onafhankelijk advies over jouw geldzaken. Plan een eerste gesprek in en zet daarmee de stap naar een zorgeloze financiële toekomst.  

Persoonlijk financieel plan

  • Kan ik eerder stoppen met werken? 
  • Ik wil kleiner gaan wonen; wat doe ik met de overwaarde? 
  • Biedt mijn pensioen straks nog wel de financiële ruimte waar ik op reken? 
  • Beleggen, sparen, of zal ik mijn hypotheek aflossen? 
  • Ik heb geen idee! Ik wil wat schenken aan mijn kinderen maar houd ik dan zelf wel voldoende over? 
  • Heb ik het eigenlijk wel goed geregeld voor mijn nabestaanden?  

Bankeniers beantwoordt eenduidig al jouw financiële en fiscale vragen. Je kunt vertrouwen op een reëel en onafhankelijk advies in de vorm van een Persoonlijk Financieel Plan. Dit plan biedt inzicht in de ontwikkeling van jouw inkomen, uitgaven en vermogen, en helpt om risico’s te beheersen. Denk daarbij aan loopbaan- en salarisontwikkeling, pensioenopbouw, woonlasten en de waarde van de woning, de kosten van studerende kinderen en risico’s als arbeidsongeschiktheid en het verlies van je partner.  

Financieel advies

Pascale Schyns: “Als één ding mij duidelijk is geworden in mijn jarenlange ervaring, dan is het wel dat een goede financiële planning rust en overzicht geeft. En dat is precies waar een ontspannen toekomst mee begint.”