Pascale Schyns

Pascale Schyns geeft u onafhankelijk financieel advies

Juist omdat geld emotie is

Mijn specialismen zijn de financiële en fiscale situaties rondom een echtscheiding en bij een overlijden. Uit ervaring weet ik dat een cliënt die er alleen voor komt te staan, niet alleen behoefte heeft aan een adviseur met kennis van zaken, maar ook aan een vertrouwenspersoon met inlevingsvermogen. Daarnaast zijn toekomstvoorzieningen zoals pensioenen een belangrijk aandachtspunt.

Al sinds 1989 ben ik goed thuis in de financiële wereld, door mijn ruime nationale en internationale werkervaring in het bank-, hypotheek- en verzekeringswezen. Naast mijn inzicht in financiële en fiscale zaken bezit ik het vermogen om ingewikkelde kwesties helder te verwoorden. Alle alternatieve mogelijkheden en consequenties onderzoek ik, waarbij de uiteindelijke keuze uiteraard altijd bij u als cliënt ligt.

Drs. Pascale Schyns FFP is onafhankelijk Financieel Planner sinds 2010 en gevestigd in hartje Laren. Als lid van de Federatie Financieel Planners (FFP) en de Vereniging van Onafhankelijk Financieel Planners (VOFP) staat zij garant voor deskundig maatwerkadvies.