Rond een overlijden

Overlijden geeft verdriet en verwarring

Inzicht en overzicht in uw financiën na overlijden van uw partner maken het verschil

Uw partner is onlangs overleden. Naast het gemis en het verdriet heeft u bovendien het gevoel er helemaal alleen voor te staan. U heeft slecht inzicht in alle financiële en fiscale zaken, er wordt van alle kanten aan u getrokken en u – u heeft al genoeg aan uw hoofd nu uw hart is gebroken.
Ik kan uw geldzaken inzichtelijk maken. Op basis van een deskundig en veilig advies beantwoord ik uw vragen:

  • Wat is er aan vermogen aanwezig?
  • Over welk deel van het vermogen kan ik nu al beschikken?
  • Hoe is mijn pensioen geregeld?
  • Wat zijn de financiële consequenties van ons testament?
  • Welke ruimte heb ik om te schenken?
  • Kan ik in ons huis blijven wonen?
  • Moet ik belastingaangifte doen?
  • Kan ik assisteren bij de aangifte erfbelasting?

Het scala aan mogelijke antwoorden kan vrij overweldigend zijn; ik maak graag heldere berekeningen en ramingen voor u zodat u op basis hiervan zelf de beste beslissingen voor de toekomst kunt maken.

Met mij als uw financieel adviseur staat u er niet langer alleen voor, noch wanneer u net uw partner heeft verloren, noch wanneer uw partner binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden of aan het dementeren is. Ik maak het verschil door inzicht in én overzicht over uw financiële situatie te bieden. Uw rouwproces zal niet langer gehinderd worden door onnodige zorgen over geldzaken.

Ik ben lid van de NOVEX, de vereniging van professionele (levens-) executeurs. Via permanente educatie blijft de kennis op peil.

Link toevoegen: https://www.novex-executeur.nl/