Bij een echtscheiding

Een echtscheiding zet uw wereld op z’n kop

Tijd voor een nieuw financieel plan

Een echtscheiding vormt een enorme aanslag op uw gevoel van veiligheid. Uw wereld schudt vaak letterlijk en figuurlijk op z’n grondvesten. In deze chaotische en emotionele tijd is het goed om te weten dat u uw geldzaken veilig en vertrouwd kunt regelen op basis van het advies van een onafhankelijk adviseur. Als ervaren financieel en fiscaal expert kan ik u helpen.

Ik beantwoord al uw vragen goed onderbouwd en realistisch:

  • Wat kan ik aan partner- en kinderalimentatie verwachten?
  • Wat kan ik doen met het vrijgekomen vermogen?
  • In welke prijsklasse kan ik een nieuw huis kopen?
  • Wat kan ik bijdragen aan de studie van de kinderen?
  • Wat moet ik reserveren voor mijn toekomstig levensonderhoud?
  • Hoe is mijn pensioen geregeld?
  • Wat zijn de fiscale consequenties? En hoe gaat dat met de belastingaangifte?

Vaak zijn er meerdere antwoorden mogelijk, elk met bijbehorende consequenties. Ik zorg ervoor dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen, met zicht op een nieuwe, degelijke financiële basis.
Ik sta u bij en desgewenst sta ik u en uw partner bij.

Zowel in de situatie dat u reeds tot echtscheiding besloten heeft, als in de situatie dat u eerst de mogelijke financiële en fiscale gevolgen op een rijtje wilt hebben, voordat u deze ingrijpende beslissing neemt. Met mij aan uw zijde beschikt u over een expert die u over de financiële en fiscale kant van uw echtscheiding optimaal kan adviseren met oog voor de belangen van beide partijen.